La Liga ka publikuar kufizimet e pagave për 20 klubet e La Ligas për sezonin, 2018/19.

Barcelona është skuadra që mund të shpenzojë më së shumti, 66.5 milionë euro më shumë se vendi i dytë, të cilin e mbanë Real Madridi.

Derisa, klubi me buxhetin më të vogël është Real Valladolidi, transmeton IndeksOnline.

Kufizimi i pagave i referohet vlerës maksimale, të cilën çdo klub mund ta shpenzojë këtë sezon për skuadrën e parë, duke përfshirë futbollistët dhe stafin teknik.

Kjo përfshinë pagat fikse dhe variabile, sigurimet sociale, bonuset kolektive, kostot shtesë, dhe ri-pagesat.

Përndryshe, është e rëndësishme të përmendet se tërsia e këtij limiti nuk duhet me deomos të përdoret nga klubi.

Kufizimet e pagave për La Liga: