Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës ka hasur në një numër të konsiderueshëm të kafshëve që dyshohet se janë të kontrabanduara, në fshatin Gërlisë të Ferizajt.

Sipas policisë janë gjetur 80 krerë lopë dhe viça.

Ky aksion është ndërmarrë në bashkëpunim me policët nga Sektori Rajonal i Hetimeve, të shoqëruar edhe nga njësitet reaguese të stacionit policor të Ferizajt, në përkrahje edhe të Njësisë së Reagimit të Shpejtë nga Drejtoria Rajonale Policisë në Ferizaj.