Fatjona Kurmehaj nga Deçani (Fshati Strellc) është diagnostikua me Leukimi Akute dhe i duhet urgjent qysh nesër të niset për Turqi për shkak të gjakderdhjes së vazhdueshme.

Humanisti Adnan Hyseni thotë se jeta e 23-vjeçares është në rrezik për çdo sekondë pasues.

Hyseni thotë se spitali në Turqi ka kërkuar 110,000 € për trajtimin e saj, derisa sipas tij 9,300 € kushton pagesa për aeroplanin special.

Nga kjo shumë Ministria e Shëndetësisë (Fondi i Sigurimeve Shëndetësore) ka ndihmua me shumën e 30,000 eurove ndërsa pjesa tjetër duhet të sigurohet përmes bamirësve.

“Ndihmoni që jeta e Fatjones të shpëtohet sepse janë minutat në pyetje”, ka njoftuar Hyseni në Facebook.

Ata të cilët kanë mundësi për ta ndihmuar Fatjonën, mjetet mund t’i depozitojnë në këtë xhirollogari bakare në Raiffeisen Bank:

SWIFT CODE: RBKOXKPR

IBAN: XKO5 -1506050001107468

HAXHI KURMEHAJ

Për çdo informacion mund të kontaktoni në këta numra:

Zenel Kurmehaj 045642070

Skender Kurmehaj 049267477

https://www.gofundme.com/f/t-ndihmojm-fatjona-kurmehaj