Pas shikimit të kësaj videoje, do të shkoni menjëherë të caktoni kontrollin te dentisti dhe do ta lusni që t’ju shërojë dhëmbin.

Na besoni dhe shtypni “play”. Do të kënaqeni, 100%.

E po, e gjitha varet nga cili kënd e shikoni, transmeton Telegrafi.

Herën tjetër kur të gjendeni në karrigen e dentistit, vetëm silleni nëpër kokë këtë video dhe do jeni super.

Tani së paku e dimë që dentistët nuk e kanë shkruar stomatologjinë për shkak që janë sadistë, por tek ta fshihen artistët e vërtetë.

Disa persona kur shkojnë për herë të parë te dentisti, ose kur detyrohen të shkojnë më pas për një kohe të gjatë, jetojnë ankth.

Frika e pabaza, paragjykimet, zhurmat e pajisjeve e shtojnë ankthin.