Sot është emëruar Këshilli Drejtues i Teatrit të qytetit të Podujevës, “Avdush Hasani”, njofton Llapi.info.

Siç ka bërë të ditur Komuna e Podujevës, kryetar i këtij Këshilli është emëruar aktori Ismet Azemi.

“Nënkryetari Rudari ka uruar Këshillin e ri, duke i uruar punë të mbarë dhe të suksesshme në funksionalizimin e plotë të teatrit, kurse trupa teatrore për dashamirët e artit skenik në Llap dhe më gjerë, të sjellë shfaqje me vlera të mirëfillta artistike”, citohet në njoftimin e Komunës.

Përbërja e Këshillit Drejtues të Teatrit “Avdush Hasani”:

Ismet Azemi – aktor
Ramadan Oraca – poet
Elhame Kutllofci – regjisore
Saranda Kika – piktore
Nazmi Elezi, përfaqësues i Komunës./Llapi.info