Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili sot ka mbajtur takimin e parë të Komitetit për Revidimin e Listës Esenciale të Barnave.

Përmes një postimi në Facebook, Ismaili ka thënë se revidimi i Listës Esenciale të Barnave do të na mundësojë që produktet në listën e re të jenë në shërbim të nevojave të pacientëve, lehtë të qasshme dhe me kosto të përballueshme.

Sipas tij, duke pasur një listë esenciale mirë të përgatitur, garantojmë furnizim me barna dhe ulje të shpenzimeve për qytetarët tanë.

Postimi i plotë:

 

Sot e mbajtëm takimin e parë të Komitetit për Revidimin e Listës Esenciale të Barnave.Revidimi i Listës Esenciale të…

Publiée par Uran Ismaili sur Lundi 13 août 2018