Sindikata e Infermierëve, mamive dhe profesionistë tjerë shëndetësorë të Kosovës kanë protestuar, në shenjë pakënaqësie për mos rritje të pagesës së ndërrimeve të natës, rrezikshmërisë në punë, orëve shtesë dhe mos ekzekutimit të shtesave në pagë prej 300 eurove.

Ata thanë se mund të hyjnë në grevë nëse nuk u plotësohen kërkesat, raporton Ekonomia Online.