Një rast i rrallë ka ndodhur sot në fshatin Radoste të Rahovecit.

Qytetari me emrin Hysni Rexha, i njohur për mbajtjen e disa ujqërve, sot ka ndërhyrë për të larguar dy gjarpërinj edhe në një shtëpi të këtij fshati të Rahovecit, përcjell Klan Kosova.

Këtë e ka bërë të ditur vet ai përmes facebook, ku shkruan:

”Përshëndetje për të gjithë. Sot mora një telefonatë nga një familje në fshatin Radoste, që kishin problem për herë të dytë me bolla dhe gjarpërinj, ndihem shumë i lumtur qe problemin e zgjodha me sukses te kjo familje të cilët me respektuan dhe u ndjen të kënaqur me punën time, e falënderoj Zotin për këtë dhunti”.