Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj ka bërë homazhe tek përmendorja e Lulzim Morinës, i njohur si Komandant Luli në Hallaq të Vogël të Lipjanit.

“Sot u bëmë bashkë, familja dhe miqtë e Lulit, për ta nderuar e kujtuar veprën e tij heroike. Falë trimave si Luli, familjet që i rritën ata dhe i gjithë populli, sot gëzojnë lirinë!’, shkruan ai në Facebook.