Fadil Vokrri në moshën 11 vjeçare.

Fadil Vokrri ishte ndër futbollistët më të mëdhenjë që ka pasur Kosova, futbollisti më i mirë i gjeneratës së tij, dhe njeriu që ka bërë më se shumti për futbollin Kosovar si dhe njohjen e tij në arena ndërkombëtare. Ai në çdo lojë të tijën ngriste të gjithë në këmbë më brohoritjen, VOKRRI, VOKRRI, VOKRRI.

Është një fotografi që po qarkullon në rrjete sociale në të cilën shihet Vokrri në stadiumin e Prishtinës, kur ai ishte 11 vjeçar së bashku me Gëzim Zhubin (ulur)./GazetaExpress