Gjatë Kuvendit të II-të Zgjedhor të NISMA-s Socialdemokrate, me shumicë absolute të votave rizgjodhi për kryetar të partisë, Fatmir Limajn.

Pas rizgjedhjes, Limaj para delegatëve tha se Nisma do të ekspozoj në vazhdimësi si opozitë çdo dukuri negative që ndodh në vend.

“Nisma do të ekspozoj në vazhdimësi si opozitë çdo dukuri negative. Do të mbikëqyr qeverisjen dhe mazhorancën. Do të angazhohet fuqishëm që të arriturat tona shtetërore të vlerësohen dhe të avancohen”, ka thënë Limaj.