Dy kadetë të FSK-së, nëntoger Iliriana Bunjaku dhe nëntoger Ardit Deliu, do të diplomojnë sot në Akademinë Ushtarake Mbretërore “Sandhurst” të Mbretërisë së Bashkuar.

Ceremonia e diplomimit të kadetëve do të mbahet në ora 11:45 sipas kohës së Kosovës.

Kadetja e FSK-së, nëntogerja Iliriana Bunjaku, do ta marrë çmimin e parë “Shpata Ndërkombëtare” në këtë ceremoni si kadetja më e mirë ndërkombëtare.