Djali i ushtarit të UÇK-së, Zeqir Berisha, Leutrimi ka publikuar një video me një shkrim, në të cilin thotë se si djalë i një ushtari e gjen vetën tek Albin Kurti, pas fjalimit të djeshëm në seancën e mosbesimit.

“Luftëtari i vërtetë është ai që s’merr asgjë pas luftës”, ishin fjalët e Kurtit, e që Leutrimi thotë se e gjen vetën tek fjalët e tij.

“Unë i biri i ushtarit te Ushtrisë Çlirimtare te Kosovës #Uçk-së e gjejë vetën time tek fjalët e tua i nderuari z.Albin Kurti, sepse Baba im asnjëherë nuk më rriti me frymen duke thënë: “Bir im mos ki dert se ti je djali i një komandanti dhe rrugët tua janë te hapura sepse ti je BIR I NJË USHTARI””, ka shkruar ai.

Postimi i plotë:

“Unë i biri i ushtarit te Ushtrisë Çlirimtare te Kosovës #Uçk-së e gjejë vetën time tek fjalët e tua i nderuari z.Albin Kurti, sepse Baba im asnjëherë nuk më rriti me frymen duke thënë: “Bir im mos ki dert se ti je djali i një komandanti dhe rrugët tua janë te hapura sepse ti je BIR I NJË USHTARI””, ka shkruar ai.

Por Baba gjithmonë na thoshte:

“Unë së bashku me bashkluftëtaret e mi j’u sollëm LIRINË sepse e kemi pas obligim, andaj ju fëmijet e mi të dashur përkrahjen time e keni në maksimum dhe do jem gjithmonë pran jush si një Baba i drejtë”.

A ja arritem ne fëmijet e babit të bëhemi ashtu siç deshi ai?

Ēshtë e vërtetë që shkollimi nuk përfundon asnjëherë, mirëpo ne ja arritem deri në një pikë, ku motra ime përfundoj Fakulltetin e Edukimit dhe unë përfundova Fakulltetin e Bujëqesisë, dega Ekonomi e bujëqesisë.

A jemi të punësuar?

JO, sepse në Kosovën time te dashur dhe të çliruar duhet të jesh i biri i këtyre “KOMANDANTAV” të mas luftës.

E sot unë këto fjalë po i shkruaj larg Ushtarit tim,larg familjes sime, larg Atdheut tim, këtu ne gurbet, sepse nuk na lejuan z.Albin Kurti, ashtu si nuk i’u lejuan as juve për të bërë qe ligji te mbizotroj ne nje vend ku është kapur nga të padrejtit.

Ne jemi me JU, bëne KOSOVËN që të kthehemi të bit dhe të bijat e USHTARVE në vendin e dashur të quajtur KOSOVË!

UNË I BIRI I USHTARIT TË UÇK-SËUnë i biri i ushtarit te Ushtris Çlirimtare te Kosovës #Uçk-së e gjejë vetën time tek fjalët e tua i nderuari z.Albin Kurti, sepse Baba im asnjëherë nuk më rriti me frymen duke thënë: "Bir im mos ki dert se ti je djali i një komandanti dhe rrugët tua janë te hapura sepse ti je BIR I NJË USHTARI".Por Baba gjithmonë na thoshte: "Unë së bashku me bashkluftëtaret e mi j'u sollëm LIRINË sepse e kemi pas obligim, andaj ju fëmijet e mi të dashur përkrahjen time e keni në maksimum dhe do jem gjithmonë pran jush si një Baba i drejtë".A ja arritem ne fëmijet e babit të bëhemi ashtu siç deshi ai?Ēshtë e vërtetë që shkollimi nuk përfundon asnjëherë, mirëpo ne ja arritem deri në një pikë, ku motra ime përfundoj Fakulltetin e Edukimit dhe unë përfundova Fakulltetin e Bujëqesisë, dega Ekonomi e bujëqesisë.A jemi të punësuar?JO, sepse në Kosovën time te dashur dhe të çliruar duhet të jesh i biri i këtyre "KOMANDANTAV" të mas luftës.E sot unë këto fjalë po i shkruaj larg Ushtarit tim,larg familjes sime, larg Atdheut tim, këtu ne gurbet, sepse nuk na lejuan z.Albin Kurti, ashtu si nuk i'u lejuan as juve për të bërë qe ligji te mbizotroj ne nje vend ku është kapur nga të padrejtit.Ne jemi me JU, bëne KOSOVËN që të kthehemi të bit dhe të bijat e USHTARVE në vendin e dashur të quajtur KOSOVË! Me respekt:Unë i biri i ushtarit të UÇK-së

Gepostet von Leutrim Berisha am Donnerstag, 26. März 2020