Një djalosh ishte veshur me kapelë dhe duke shetitur rrugës, e pyet policin se ku ishte banka.

Polici në mënyrë të kulturuar i tregon dhe për një moment situata shndërrohet në dramë.

Djaloshi e vendos maskën dhe vrapon drejt bankës në tentim për grabitur.

Por reagimi i policit ishte i shpejtë dhe djaloshi u kap.