Kreu i Partisë Demokratike foli me gjuhën e fitores në daljen e parë për mediet pas përfundimit të votimit të shqiptarëve.

Lulzim Basha tha se qytetarët zgjedhën ndryshimin, dhe vullneti i tyre ndodhet në kutitë e votimit.

“Faleminderit të gjithë qytetarëve shqiptarë që zgjodhën ndryshimin. Kjo është një fitore e qartë për populluin shqiptar Aleancën për Ndryshim.

Vullneti i popullit eshtë në kutitë e votimit”, tha Basha.

Po ashtu u shpreh besimplotë se procesi i numërimit do të shkojë mirë./noa/