Ambasadori i Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj po vazhdon takimet në lidhje me njohjen e patentshoferëve të Kosovës.

Së fundmi ai ka takuar edhe drejtorin në Ministrinë Federale të Transportit dhe Dixhitalizimit.

Cufaj me këtë rast, përmes një shkrimi në rrjetin e tij social Facebook ka thënë se janë afër njohjes reciproke të patentshoferëve.

Shkrimi i tij:

Takim Pune me z. Guido Zielke, Drejtorin Ministeral në Ministrinë Federale të Transportit dhe Dixhitalizimit.

Jemi afër njohjes reciproke të Patentshoferëve!