Ka përfunduar aksioni i Policisë së Kosovës tek Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë, ku ka vënë në pranga shtatë zyrtarë të kësaj agjencie.

Aksioni i cili është në kuadët të Drejtorisë për Hetimin e Krimeve Ekonomike me Prokurorinë, po zhvillohet në disa komuna të Kosovës, shkruan Reporteri.net.

Kujtojmë se në muajin shkurt ishin arrestuar disa zyrtarë të AZHB-së, nën dyshimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare – dhënie e marrje ryshfeti.

Në aksionin në fjalë ishin sekuestruar edhe vetura e ishin gjetur valixhe me para.

Aksioni pritet të zhvillohet edhe në disa komuna të vendit, dhe pritet arrestimi i dhjetëra zyrtarëve.

Gazeta Online “Reporteri.net” ka kontaktuar me zëdhënësin e Policisë së Kosovës, Baki Kelani, por ai ka thënë se është duke mbledhur informacion dhe do të njoftojë pas pak për të dhënë detaje lidhur me aksionin.