Ai nuk është as 18 vjeçar, e as 19….por 71 vjeçar dhe ka 50 vite që pranë vetes ka shumë motoçikleta.

Është fjala për Sali Huruglicën nga Gjilani.

Ora 7 – 71 vjeçari Sali Huruglica, meraklia i vjetër i motoçikletave – Klan Kosova

Ora 7 – 71 vjeçari Sali Huruglica, meraklia i vjetër i motoçikletave – Klan Kosova Është gazetari Milot Hasimja, ai i cili ju sjellë më shumë informata rreth një meraklie të motoçikletave. Ai nuk është as 18 vjeçar, e as 19….por 71 vjeçar dhe ka 50 vite që pranë vetes ka shumë motoçikleta. Është fjala për Sali Huruglicën nga Gjilani.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur lundi 18 juin 2018