Sima Lipovetsky, një fotografe nga Izraeli, shkrep pafajësinë e një të porsalinduri duke fjetur paqësisht.

Duke përdorur kostume dhe rekuizita të përshtatshme, ajo bën fotografi të foshnjave në ambiente që duken aq delikate dhe të mrekullueshme, sa ndjehen si petale trëndafili kundër syve tuaj.

Bright Side shkruan se janë dashuruar më punën e Simas dhe me lexuesit e tyre kanë ndarë disa nga të preferuarat nga koleksioni i saj.