Anulohet projekti për shpërndarjen e motokultivatorëve, shprehen të pakënaqur bujqit në Podujevë

Është anuluar projekti për mbështetje të fermerëve më motokultiavtorë dhe pajisje përcjellëse në Komunën e Podujevës, shkruan Llapi.info. Anulimi i këtij projekti është bërë nga drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në këtë Komunë, Vigan Salihu. Sipas njoftimit të publikuar nga faqja zyrtare e Komunës, thuhet se në këtë projekt janë ofruar … Continue reading Anulohet projekti për shpërndarjen e motokultivatorëve, shprehen të pakënaqur bujqit në Podujevë