Skandal: Ky është rezultati i asfaltit të shtruar natën në Podujevë, i lëvruar

Në shumë pjesë të Podujevës, asfalti ka mbërritur deri në përpara dyerve të oborreve, madje në disa prej tyre asfalti depërtoi edhe brenda tyre, shkruan Llapi.info. E punimet për të asfaltuar rrugë të shumta në kohë fushate dhe në këtë kohë kur zgjedhjet kanë mbetur vetëm një javë larg, s’u ndalen as natën. Banorët të … Continue reading Skandal: Ky është rezultati i asfaltit të shtruar natën në Podujevë, i lëvruar