Një video nga një qendër tregtare në Beograd u shfaq në rrjetet sociale, duke treguar se si një grua, në vetëm disa sekonda, arriti të merrte dhe të vidhte para nga çanta e saj.

Siç mund të shihet në video, gruaja shikoi veshjet dhe në një moment, ajo iu kthye çantës që ishte në tavolinë dhe i vodhi një shumë të caktuar parash.

Sipas dëshmisë së burrit që u vodh dhe që u shfaq në media, bëhet fjalë për shumën prej 8,500 eurosh.

Ai gjithashtu theksoi se kishte ardhur nga shtetet perëndimore dhe se një pjesë e parave ishin destinuar për operacionin e gruas së mikut të tij.

Gruaja arriti të vidhte burrin ndërsa ai ishte në kabinë, dhe fëmija i tij mbajti çantën.