Ish imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, në prag të muajit të shenjtë të Ramazanit ka folur rreth dobitë e agjërimit.

Krasniqi në N’drrimin e Natës në Klan Kosova tha se sikur njerëzit të dinin vlerën dhe rëndësinë e agjërimit do ta prisnin dhe përcjellnin me lot.

Tutje Krasniqi foli edhe për dobitë shëndetësore që vijnë nga agjërimi.

VIDEO