Një tërmet i vogël prej 2.5 ballësh ka ndodhur 28 kilometra në perëndim të Dragashit.

Siç ka njoftuar EMSC, epiqendra ka qenë 41 kilometra në jug-perëndim të Prizrenit dhe 11 kilometra në jug-perëndim të Kukësit.

https://x.com/emsc/status/1698042355293606343?s=46&t=hDLEQgamFCjERlGJqrLPoA