Disa qenë dyshohet se janë helmuar sot në Prishtinë, raporton Gazeta Express.

Një qytetarë nga Prishtina ka raportuar se tre qenë të tij kanë ngordhur sot pasi janë helmuar nga dikush.

“ A ti dorë e njeriut që i helmove dhe i vrave…të dalt shpirti si i këtyre”, ka shkruar ai në rrjetin e tij social Facebook.

https://www.facebook.com/ilir.berisha.1088/posts/10165044172270574