https://www.facebook.com/Park-Plazza-102773618885350/
Ballina Pushuesit bëhen shkas dhe i shpëtojnë jetën vajzës nga Kosova Vojtuesit-e-plazhit-ne-Spille-keshillojne-plazhistet-te-dalin-ne-breg-per-shkak-te-dallgeve-dhe-flamurit-te-kuq-Gazeta-Si-Edmond-Prifti-1-1068x601-1-600x360 (1)

Vojtuesit-e-plazhit-ne-Spille-keshillojne-plazhistet-te-dalin-ne-breg-per-shkak-te-dallgeve-dhe-flamurit-te-kuq-Gazeta-Si-Edmond-Prifti-1-1068×601-1-600×360 (1)