Policia në aksion, dënon me 150 euro shoferin që tejkaloi në vijë të plotë në Lupç të Podujevës

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka pranuar informatën dhe foton se një pjesëmarrës në trafik ka kryer kundërvajtje rrugore duke bërë tejkalim në vijën e plotë dhe menjëherë ka ndërmarr veprimet e nevojshme për identifikimin e kundërvajtësit, me ç’rast edhe i është shqiptuar tiketa sipas ligjit mbi kundërvajtjet në trafik, transmeton Llapi.info. Siç ka … Continue reading Policia në aksion, dënon me 150 euro shoferin që tejkaloi në vijë të plotë në Lupç të Podujevës