Janë vështirësuar rrugët në Brezovicë.

Si pasojë e reshjeve të borës dhe akullit pas temperaturave të ulëta, shumë vetura e kanë pasur të pamundur ngasjen në këtë anë.

Në pamjet e publikuara nga indeksonline, shihet se nga rrëshqitja, disa vetura janë ndeshur.

Më poshtë video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.