Qeveria e Kosovës ka miratuar të mërkurën Udhëzimin Administrativ për rregullimin e çmimeve të derivateve të naftës dhe karburanteve të ripërtëritshme si dhe masave tjera mbrojtëse.

Gazeta Sinjali ka siguruar këtë Udhëzim dhe iu sjellë më poshtë detaje se si do të rregullohen çmimet e naftës.