Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka folur për vizitën e tij dy ditore në Bruksel.

Ai me anë të një postimi në rrjetin social Instagram ka shkruar se forcat e sigurisë së Belgjikës janë kujdesur për sigurinë e delegacionit kosovar.

“Ambasada jonë në Bruksel është kujdesur për përgatitjet dhe mbarëvajtjen, ndërkaq forcat e policisë së Belgjikës janë kujdesuar për sigurinë e delegacionit tonë gjatë vizitës sonë dyditore atje. I falënderojmë e u jemi mirënjohës”, ka shkruar Kurti.

https://www.instagram.com/p/COUskVCFMLE/?utm_source=ig_embed