Komuna e Podujevës në hall me kompanitë publike

Rrugët dhe trotuaret e dëmtuara në shumë raste janë duke krijuar probleme për banorët e Komunës së Podujevës. Dhe kjo, jo vetëm për shkak të punimeve të dobëta por edhe për shkak sepse ato janë duke u rihapur herë pas here. Në të shumtën e rasteve këto ndërhyrje janë duke u bërë nga Kompanitë Publike … Continue reading Komuna e Podujevës në hall me kompanitë publike