Këto vendime u miratuan sot në Kuvendin e Komunës së Podujevës

Kuvendi i Komunës së Podujevës, në mbledhjen e mbajtur sot, ka miratuar vendimin për bartjen e të hyrave vetanake të Komunës së Podujevës, vendimin për transferimin e mjeteve buxhetore nga kategoria rezervë – 38 në kategorinë e shpenzimeve investime kapitale dhe vendime të tjera në interes të qytetarëve, njofton kumtesa komunale, transmeton Llapi.info. Kuvendi i … Continue reading Këto vendime u miratuan sot në Kuvendin e Komunës së Podujevës