Deputetja gjermane me prejardhje nga Polonia, Zaklin Nastiç, në një fjalim para Bundestagut ka thënë se Kosova është shtet artificial dhe bastion i terroristëve.

”Dhe ne, Partia e Majtë, e themi shumë qartë: Kosova përfundimisht duhet çarmatosur”.

Këtë deklaratë e cilësoi skandaloze, të pavërtetë dhe qëllimkeqe deputeti Pal Lekaj. Ai tha se vetëm të marrët mund të rreshtohen me Serbinë.

VIDEO