Ditë më parë, doktoresha nga Podujeva, Rina Tahiri, ishte bërë shkaktare për shpëtimin e jetës së një pacienti, njofton Llapi.info.

Kjo pas reagimit të shpejtë të saj, duke i dhënë ndihmën e parë, pas një ataku kardiak që kishte pësuar ai pacient.

E lidhur me këtë Komuna e Podujevës, i ka ndarë mirënjohje mjekes llapjane.

Ndarjen e mirënjohjes e bëri drejtori i Shëndetësisë në Podujevë, Driton Veliu.

Njoftimi i plotë nga Komuna e Podujevës:

Drejtori Veliu i dhuroi mirënjohje doktoreshës Tahiri për shpëtimin e jetës së pacientit

Drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Driton Veliu, ka pritur sot në zyre doktoreshën e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare, Rina Tahiri, e cila pak ditë më parë ka shpëtuar jetën e një pacienti me intervenimin e saj të shpejtë në dhënien e ndihmës së parë, pas një ataku kardiak që ka pësuar një pacient.

Drejtori Veliu tha “Profesionalizmi i lartë i treguar në momente kritike ishte vendimtar në shpëtimin e jetës së pacientit. Në shenjë vlerësimi e falënderimi për punën dhe angazhimin Drejtoria e Shëndetësisë i ndanë mirënjohje doktoreshës Rina Tahiri dhe stafit ndihmës për intervenimin e shpejtë dhe shpëtimin e jetës së pacientit”.

Drejtori Veliu po ashtu theksoi se si institucione lokale e si qytetarë “U jemi shumë falënderues stafit mjekësor për punën e madhe që po e bëjnë në ofrimin e shërbimeve shëndetësore për qytetarët e Podujevës”.

07.07.2022, Podujevë

Zyra për Marrëdhënie me Publikun dhe Informim