https://www.facebook.com/Park-Plazza-102773618885350/
Ballina Destabilizohet moti, breshër, shi dhe erëra në shumë rajone! 294406539_3268297286825369_1082584341147894238_n-750x375

294406539_3268297286825369_1082584341147894238_n-750×375

MERD