https://www.facebook.com/Park-Plazza-102773618885350/

OKB-ja dëshiron ta kufizojë shpejtësinë e veturave deri në 100 km/h

Dokumenti i ri i Kombeve të Bashkuara njeh lëvizshmërinë si një të drejtë themelore të njeriut dhe një të mirë të përbashkët shoqërore. Rreth 1.3...

Rrjedhin specifikat kyçe të OnePlus 9 dhe 9 Pro

Disa rendera dhe fotografi jozyrtare të OnePlus 9 dhe 9 Pro sugjerojnë se të dy modelet e telefonave do të vijnë me ekranet e...

Çfarë ndodh kur një veturë në lëvizje goditet nga rrufeja?

Të gjithë mësojnë në shkollë: Ju jeni të sigurt nga stuhitë në veturë. Sepse vetura është një ‘kafaz’ Faraday dhe kështu mbrohet elektrikisht. Elektronika e automjetit...

Ja kur pritet të dal në shitje Samsung Note 9, këto janë performancat e...

Sipas dëshmive, Samsung duket se lançon Galaxy Note 9-in e saj të ardhshëm më të herër se sa pritej. Samsung Galaxy Note 9 tashmë mund...

Ky Mercedes ka 3.4 milionë të kaluara, pronari thotë se do ta vozisë deri...

Ndërsa prodhuesit e makinave të reja po pretendojnë se prodhimet e tyre dizel janë në gjendje të arrijnë 500000 km me mirëmbajtjen e duhur,...

Shitjet e veturave në Gjermani bien për 30% në janar

Shitjet e reja të veturave në Gjermani ranë më shumë se 30 për qind në janar, në rreth 170 mijë vetura. Përfaqësitë e veturave janë...

Mercedes në Amerikë e ka hequr shenjën nga E-Class

Ka gjithnjë e më pak vetura të reja që kanë një dekor të shfaqur me krenari mbi kapakun që përfaqëson prodhuesin. Ka shumë arsye, dhe...

Volkswagenit nuk i ndalen problemet, detyrohet të ndërpresë prodhimin dhe porositë për Golf 8

Problemet me Golfin e ri nuk po ndalen. Volkswageni po detyrohet të ndërpresë porositë për bestsellerin e tij, Golf, për disa muaj. Arsyeja është...

E ardhmja e telefonit – koncepte të ‘çmendura’ që do të habisin mendjen tuaj

Telefonat inteligjentë janë të mërzitshëm! Për dhjetë vitet e fundit, telefonat inteligjentë kanë evoluar shumë pak, si nga ana e dizajnit ashtu edhe nga tipari....

Japonezët përsëri në fron: Toyota është prodhuesi më i madh në botë i makinave

Toyota kaloi VW në vitin 2020 për sa i përket shitjeve të automjeteve dhe pas pesë vitesh mori përsëri kurorën si prodhuesi kryesor në...