Pjesëtarët e EULEX-it, janë duke kryer bastisje në banesën e familjarëve të heronjve, Fahri e Bahri Fazliu në “Kodrën e Diellit”, në Prishtinë.

Rastin e ka konfirmuar familjari i heronjve, Fahri Fazliu.

Po, është e vërtetë”, tha shkurt Fazliu, i cili theksoi se nuk di arsyet e kësaj bastisje.

Në lidhje me rastin, është kontaktuar edhe EULEX-i dhe është në pritje të një përgjigje zyrtare.