Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Xhavit Haliti gjatë ditës së sotme është gjobitur nga Policia e Kosovës për mosrespektim të masave anti-covid.

Haliti e ka konfirmuar përmes një postimi në Facebook gjobën që moti sot nga policia.

“Sot, derisa po kaloja në sheshin “Nënë Tereza” në Prishtinë, kisha harruar të vendosë maskën, dhe si rrjedhojë mora një xhobë nga Policia e Kosovës”, ka shkruar ai.

Haliti i ka bërë thirrje qytetarëve të kenë kujdes dhe të mos dalin pa maska mbrojtëse.

“I ftoj të gjithë qytetarët që, në mbrojtje të shëndetit të tyre dhe të tjerëve, të bëjnë kujdes dhe mos të lëvizin pa maska mbrojtëse”, ka thënë ai.