Abigail Arias është një vajzë e vogël që kishte një ëndërr të madhe: të bëhej një oficere policie.

Të enjten, ëndrra a vogëlushes u bë realitet pasi 6-vjeçara u betua zyrtarisht si një oficere nderi në Freeport të Teksasit.

Abigail është diagnostikuar me tumorin Wilms, një lloj i kanceri i pashërueshëm i veshkave tek fëmijët.

Buzëqeshja e saj e mahnitshme dhe vullneti i saj i fortë për të luftuar me ‘djemtë e këqij që ka brenda saj’. Doja ta bëja ëndrrën e saj realitet. Duhet ta takoni për ta kuptuar me të vërtetë se çfarë zonjushe e mrekullueshme që është.”

Arias-it iu dha një uniformë e bërë me porosi posaçërisht për të. E vogla u betua e rrethuar nga familja dhe gjithë oficerët e policisë nga i gjithë shteti.

Congratulations to the newest member of the Freeport Police Department, Honorary Officer Abigail Rose Arias! She took an oath today to continue fighting the “bad guys” until she is cancer free! What a great day for the City of Freeport, and our Law Enforcement Family from all over this great state, who were in attendance! Also a special thanks to Rick Fernandez owner of Cop Stop Inc. for the wonderful FPD uniform and duty rig! #thinblueline Ruben Arias

Publiée par Freeport Police Department sur Jeudi 7 février 2019