Kryetarja e Kuvendit në detyrë, Vjosa Osmani ka thënë se do ta padisë Astrit Haraqinë për shpifje, se kinse osmani ka marrë burë nga Hashim Thaçi.

Këtë deklaratë Osmani e dha ne emisionin Debat Plus, përmes një mesazhi telefonik, duke thënë se ajo ka marrë burë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës jo nga shteti i Kosovës.

“Unë nuk kam marr bursë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës jo nga shteti i Kosovës dhe jo nga Hashim Thaçi, Astrit Haraqina do të paditet për këtë shpifje”, ka thënë Osmani në RTV Dukagjini.