Në një njoftim në Facebook sot Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, ka bërë të ditur se emëruar në postin e zv-ministrit të Ministrisë së Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural z. Vezir Januzi.

Januzi për një mandat e gjysmë ka shërbyer si drejtor i Drejtorisë për Bujqësi Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Podujevës.