Kompania për Shpërndarje dhe Furnizim me Energji Elektrike, KEDS, ka njoftuar sot për vendet që do mbesin pa rrymë në Podujevë, transmeton Llapi.info.

Në njoftim, KEDS tregon edhe arsyet e ndërprerjes së rrymës dhe kohën sa do të zgjatë ndërprerja.

Sipas tyre: Më 10.11.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Obranq, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran .

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në LP si dhe energjizimi i TSSH 250 kVA Obranqa 6 kuadër të Lot 1 Podujeva nën projekti Obranqë.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.11.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (Kodi:14000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive