Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër do të kryhen punime në rrjet, punime këto të planifikuara më parë, me ç’rast disa vende në Podujevë do të përballen me reduktime të rrymës, raporton Llapi.info.

Sipas njoftimit të KEDS-it, këto reduktime do të zgjasin disa orë, ndërkohë që pa rrymë do të përballet edhe një pjesë e qytetit të Podujevës.

Më poshtë njoftimi i KEDS-it pa ndërhyrje:

S 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi:14000009)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët .

Arsyeja: Revizion i daljes

Në  NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Vasharishta me (kod: 14000004019) nga ora 08:00 deri 13:00

Vendet: kons. ne rr. Ali Ajeti, Agron Rrahmani dhe Dardania, Bedri Bajami etj.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër.

Në  NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Spitali me (kod: 14000002012) nga ora 08:00 deri 13:00

Vendet: Rr. (një pjesë) Bahri Fazliu, Agron Rrahmani  dhe Bedri Bajrami.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër

5.

Në  NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Kombinati me (kod: 14000002013) nga ora 08:00 deri 13:00

Vendet: obj banesore afer Raffeisen Bank si dhe restoran Baroon.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër Punime në projekte investive

6.

Në  NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Vasharishta me (kod: 14000004019) nga ora 05:00 deri 11:00

Vendet: kons. Ne rr.Ali Ajeti, Agron Rrahmani dhe Dardania, Bedri Bajami etj.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër

7.

Në  NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Spitali me (kod: 14000002012) nga ora 05:00 deri 11:00

Vendet: Rr.(një pjese) Bahri Fazliu, Agron Rrahmani  dhe Bedri Bajrami.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër.

8.

Në  NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Kombinati me (kod: 14000002013) nga ora 05:00 deri 11:00

Vendet: Obj banesore afër Raffeisen Bank si dhe restoran Baroon.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 0.4kV dhe demontim i rrjetit të vjetër