KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të energjisë në disa vende të Podujevës, raporton Llapi.info.

Sipas KEDS-it, me reduktime banorët e kësaj komune do të ballafaqohen të premten. Sipas njoftimit të lëshuar nga kjo kompani, reduktime do të ketë nga tri orë deri në tetë orë.

“TS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet: TS  10/0.4 kV Besiana  (Kodi: 14000004022) prej orës 08:00 – 16:00.

Vendet: rr. Zahir Pajaziti (një pjesë). Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe i ormanit.

TS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet: Dalja 10 kV Fshatrat 1  (Kodi: 14000009) prej orës 09:30 – 12:30.

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Vendosja e konzollës në Trafoshtyllën 12/2200.

TS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet: Dalja 10 kV Livadice   (Kodi: 14000011) prej orës 09:00 – 12:00.

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Montimi i  transformatorëve, konzollave, izolatorëve, përçuesit dhe elementeve të tjera”, thuhet në njoftimin e KEDS-it./Llapi.info