UEFA shpall “Ekipin e Vitit” të votuar nga fansat

Fansat e futbollit kanë votuar për Ekipin më të Mirë të vitit në UEFA.

Ekipi është i përbërë nga lojtarë që kanë treguar formë të mirë fillimisht në Ligën e Kampionëve dhe më pas nëpër ligat përkatëse.

Ky është ekipi me lojtarët më të votuar:

Image