Nëse asnjë shofer nuk dorëzohet, ju rrezikoni një përballje fizike ose, si në këtë rast, dëme materiale.

Një nga vendet ku problemet e trafikut ndodhin më shpesh është kur dy ose më shumë korsi trafiku bashkohen në një.

Pastaj ekziston një rivalitet i pashpjegueshëm midis shoferëve dhe nevoja që ata të jenë të parët që do të bashkohen para shoferëve të tjerë.

Përfitimi personal që realizohet në situata të tilla është minimal, në fakt ai nuk ekziston sepse në momentin që futeni në konflikt me një shofer tjetër, në të vërtetë jeni duke humbur kohë.

Nëse asnjë shofer nuk dorëzohet, ju futeni në një situatë edhe më të komplikuar ku rrezikoni një konfrontim fizik ose, si në këtë rast, dëme materiale.

Fotografitë u publikuan nga policia nga Sandy Springs në shtetin federal amerikan të Gjeorgjia, ku drejtuesit e tre veturave u përpoqën të shkëputeshin nga autostrada në të njëjtën kohë, duke u ngujuar mes dy barrierave.

Policia thotë se po heton aksidentin dhe se askush nuk u plagos rëndë, gjë që është mirë, edhe pse nuk është e qartë se kush mund të jetë fajtori për aksidentin.

Fotografitë tregojnë GMC Savannah të vendosur midis Ford Mustang dhe GMC Acadia, dhe dëmi më i madh duket se është në Ford Mustang që përfundoi në një barrierë betoni

https://www.facebook.com/SandySpringsPolice/posts/4605222536168877