Tetë policë janë arrestuar gjatë mbrëmjes së sotme në aksionin kundër krimit dhe korrupsionit që po zhvillohet në Karaçevë, mëson KOHA nga burimet brenda Policisë së Kosovës.

KOHA ka mësuar se janë arrestuar policë serbë e shqiptarë.