Tërmet në Shqipëri dhe Maqedoni

Sonte pak pas orës 2, një tërmet ka lëkundur Maqedoninë dhe Shqipërinë.

Sipas Agjencia Botërore Sizmologjike, tërmeti me fuqi 3.6 shkallë të Riterit ka qenë me epiqendër në jug të Maqedonisë, afër Resnjës dhe në Shqipëri.

Nuk raportohet për dëme eventuale.