Tërmet në Maqedoni

Në orën 00:42 Maqedonia është lëkundur nga tërmet 3 ballë sipas Rihter.

Dridhja vinte nga një thellësi prej 2 kilometrash dhe ka mjaftuar të krijojë panik tek banorët.

Sipas raportimeve tërmeti është ndjerë edhe në vendet fqinje Shqipëri dhe Greqi.

Ndërkohë nuk raportohet për dëme që mund të ketë shkaktuar.