nstituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se në këto dy ditë të vikendit, në vend do të ketë shi dhe shkarkime rrufesh, shkruan Gazeta Express.

E një stuhi shiu veçse ka filluar në Skenderaj.

Në një video të publikuar nga “Meteo Ballkan” shihet se si një stuhi shiu e ka kapluar fshatin Klinë e mesme në Skenderaj. Reshje të mëdha shiu kanë filluar edhe në Drenas. Në ndërkohë dje shiu dhe breshëri kanë shkaktuar dëme bujqësore në disa qytete të Kosovës.

VIDEO 1

VIDEO 2